In Nieuws, Nieuws G-Teams

Sinds 2013 voetbalt de G-groep bij de Jodan Boys. Al bijna tien jaar lang, vaste prik, op woensdag trainen en op zaterdagochtend de wedstrijd. Met trots zijn onze jongens afgelopen zaterdag in een nieuw shirt gestoken. Sponsor Keller Infra is bereid gevonden nieuwe tenues te sponsoren voor het G-team.

De spelers zijn zeer verguld met hun nieuwe shirts en vooral met de door henzelf gekozen rugnummers. (ieder met zijn eigen verhaal achter het gekozen nummer)

Keller Infra

Directeur Mika Keller van Keller Infra heeft het G-team als begunstigde uitgekozen omdat zijn broer vroeger in het G-team van GSV voetbalde (het G team van GSV heeft in 2013 een doorstart gemaakt bij de Jodan Boys).

Winterkampioen

Naast de presentatie van de tenues was er ook de huldiging voor het feit dat het team winterkampioen is geworden. Alle spelers ontvingen hiervoor een welverdiende medaille en een overheerlijke traktatie in de kantine.