In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Jodan Boys VR1 speelde afgelopen dinsdag 1-1 gelijk bij Reiger Boys uit Heerhugowaard.

 

In de eerst helft kreeg Jodan Boys VR1 voldoende kansen waar wist slechts 1 keer te scoren door een mooi doelpunt van Lisanne. Direct in de tweede helft sloeg Reiger Boys meteen toe en bracht de 1-1 op het scorebord. Daarna had Jodan Boys het lastig zonder al te veel kansen weg te geven.

 

Er moest wel flink gestreden worden en dat gebeurde. Zonder de andere strijders tekort te doen liet met name Ghizlan, die weer als een terriër speelde, zien dat we met minimaal 1 punt de bus van Almeitours weer in wilde.

 

Hierdoor is Ghizlan uitverkozen als Woman of the Match

 

Gefeliciteerd Ghizlan!

 

Stand in het Hornes Assurantiën & Administraties Woman of the Match klassement:

 

1) Lisanne

2) Demi

3) Daniëlle