Deze wedstrijd tegen Reiger Boys had even op zich laten wachten. Veel meiden waren op de originele datum afwezig en dus had Jodan Boys het verzoek gedaan om de wedstrijd te verplaatsen, en zo geschiedde. Om 17:00 werd er weggereden uit Gouda om stipt om 20:00 te beginnen in Heerhugowaard. Hoofdcoach Patrick Verweij is helaas nog steeds afwezig dus was het Mark Eversen die samen met Aad van Nieuwkoop en meegereisde Jeroen de Knegt als staf op de bank zat. Gelukkig kon de selectie deze avond weer beschikken over bijna alle speelsters en werd er dan ook vol vertrouwen afgetrapt.

We begonnen dan ook erg sterk, de bal werd goed van links naar rechts verplaatst en vanaf de flanken kwam dan ook het meeste gevaar. Er kwamen al snel kansen, die werden voorbereid door Lisanne en Carolien, maar helaas konden Janet en Renate die niet benutten. Ook Reiger Boys werd een aantal keer gevaarlijk, met als grootste kans een bal op de paal, die Rebekka vervolgens nog uit het doel wist te houden.
Met een paar schoten van dichtbij, waaronder van Hannelot en Carolien werd het doel van Reiger Boys een paar keer onder vuur genomen, helaas resulteerde dit nog niet in een doelpunt. Ook Demi kopte net over het doel uit een corner, maar gelukkig was het Lisanne die diep in de eerste helft de score wist te openen. Door slecht wegwerken van de verdediging kon zij door goed doorzetten en een koele afronding de 0-1 op het scoreboard zetten en zo ging Jodan Boys tevreden de kleedkamers in.

In de tweede helft werd het spelbeeld iets anders, Jodan Boys werd wat slordiger in balbezit en Reiger Boys maakte daar direct gebruik van, zij maakte dan ook snel in de tweede helft de 1-1. Na 60 minuten verliet Janet het veld en kwam Isabella voor haar erin. Hoewel beide teams nog wel goede kansen kregen, waren de keepers alert en zo werd er niet meer gescoord. Ook in de 80e minuut werd er nog gewisseld, Marije verving Elise. Aan de strijdlust lag het niet, en kansen werden er ook genoeg gecreëerd maar het mocht niet baten en dus verdeelde de twee teams de punten.

Dit weekend heeft vrouwen 1 rust en volgende week staat er wederom een belangrijke wedstrijd tegen koploper Be Quick ‘28 VR1 te wachten dus zal de selectie er alles aan doen om de komende week hard te trainen en er dan weer te staan.