In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 reist dinsdag af naar Heerhugowaard

Na de zwaarbevochten overwinning op SC Klarenbeek staat er wederom een topper op het programma. Op dinsdagavond is in Heerhugowaard Reiger Boys de tegenstander.

Waar Jodan Boys VR1 op plaats drie staat is Reiger Boys de nummer vier in de Hoofdklasse. Het is een spannende competitie dit jaar waar de top dicht bij elkaar zit.

Reiger Boys VR1 won afgelopen zaterdag bij Ter Leede VR2 en heeft mede door het gelijk spel van koploper Be Quick uit Zwolle maar vier verliespunten minder.

In Gouda werd het 3-1 voor Jodan Boys maar het was ook toen aan Daniëlle te danken dat de ruststand 0-0 was. Net als afgelopen zaterdag tegen Klarenbeek richtte Jodan Boys VR1 zich na rust op. Nadat Reiger Boys direct na rust op 0-1 kwam beseft Jodan Boys VR1 dat er strijd geleverd moest worden. Mede door een hattrick van Lisanne werd het uiteindelijk 3-1

We zijn erg benieuwd hoe deze wedstrijd af zal lopen. Scheidsrechter Van der Mijl zal om 20.00 uur het startsignaal geven. De wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1