In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Jodan Boys VR1 heeft afgelopen zaterdag SC Klarenbeek verslagen met 2-0. Het was vooral te danken aan keepster Daniëlle dat SC Klarenbeek VR1 niet tot scoren kwam.

Jodan Boys VR1 begon goed. Een mooie pass van Lisanne kwam bij Renate die met een boogbal over de uitgekomen keepster kon scoren. Daarna werd het spel wat slordig en kreeg SC Klarenbeek een aantal grote kansen.

Bij afwezigheid van Hoofdtrainer Patrick stonden nu Mark en Aad aan het roer. Patrick kon de wedstrijd echter wel volgen via de livestream en hing direct na het rustsignaal aan de lijn bij Mark.

In de rust was iedereen er zich van bewust dat het beter moest. Vanwege een blessure werd Janet vervangen door Isabella en moest Linquenda helaas kort na rust het veld verlaten met een enkelblessure. Maaike kwam er voor haar in.

Jodan Boys speelde feller en de wedstrijd was wat meer in evenwicht en nu kreeg niet alleen SC Klarenbeek de kansen. Ook Jodan boys was af en toe gevaarlijk. Na ongeveer een kwartier in de tweede helft opende Rebekka met een lange bal op Renate die de bal gelijk breed legde op de opgekomen Lisanne. Omdat de verdedigsters en keepster uit positie waren door het snelle handelen van Renate kon Lisanne de bal rustig binnen prikken. Een kwartier voor tijd werd Carolien nog vervangen door Khadija.

 

SC Klarenbeek bleef het proberen maar Jodan Boys VR1 werkte hard om de drie punten in Gouda te houden. En dat gebeurde. Weliswaar op het tandvlees maar de staf was er blij met de drie punten én met de wijze waarop Jodan Boys VR1 de tweede helft speelde en aan het strijden was.

 

Dinsdag speelt Jodan Boys VR1 om 20.00 uur de inhaalwedstrijd bij Reiger Boys VR1 in Heerhugowaard