In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag  ontvangen we Woudenberg. Het is de eerste keer dat wij de ploeg van Jeroen Peters ontvangen. In het najaar ging Jodan Boys al wel op bezoek bij Woudenberg, dat over een schitterende accommodatie beschikt. In Woudenberg werd het 1-2 voor Jodan Boys. De ploeg van Erik van Zoest leek destijds redelijk soeverein de overwinning op te eisen met een 0-2 voorsprong, toen Woudenberg de 1-2 scoorde werd het toch nog spannend. Uiteindelijk namen de Gouwenaars de punten mee naar huis. 

Woudenberg kende als promovendus een moeilijke eerste seizoenshelft. De eerste overwinning werd pas op 11 november behaald. Na de winterstop lijkt Woudenberg de geest te hebben gekregen. Tegen SVL en BFC werd gelijkgespeeld en afgelopen zaterdag werd de derby tegen Roda’46 gewonnen, door een doelpunt in de slotfase. Dit moet de Woudenbergers een enorme boost hebben gegeven in hun strijd om handhaving te bewerkstelligen.

Tegen Batavia’90 werd er voor elke meter gestreden. Aankomende zaterdag moet sportpark Oosterwei ook weer een onneembare vesting zijn. 

Teleurgesteld

Jodan Boys kijkt met minder plezier terug naar afgelopen zaterdag. Tegen FC Aalsmeer had Jodan Boys goede zaken kunnen doen. Het liep echter anders. Aalsmeer scoorde op de juiste momenten en Jodan Boys kon een optisch veldoverwicht niet omzetten in doelpunten, waar de ploeg van Tede Verdonkschot wel uiterst doeltreffend was. 4-1 Was wat gelfatteerd maar wel heel erg balen natuurlijk.

Herstel tonen

Gelukkig zijn er zaterdag weer nieuwe kansen om revanche te nemen. Net als de vorige thuiswedstrijd is het zaak dat onze boys vanaf het begin bij de les zijn. Batavia’90 werd drie weken geleden geen ruimte gegeven. Met deze instelling moeten onze mannen tegen Woudenberg ook het veld weer betreden. Laten we met elkaar achter onze ploeg gaan staan. We wensen iedereen een fijne wedstrijd toe.

FORZA Jodan Boys