In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Eindelijk…. We mogen weer….

 

Na een lange winterstop waarin Jodan Boys Vr1 op trainingskamp ging in Torremolinos speelde Jodan Boys VR1 op 3 februari haar enige competitieduel van 2024. Deze werd met 4-1 gewonnen van SC Stiens VR1. Vier weken later mogen we weer spelen en wel tegen Klarenbeek, de nieuwe nummer drie in de Hoofdklasse.

 

Na de winterstop haalde SC Klarenbeek VR1 7 punten uit drie wedstrijden tegen niet de minste tegenstanders. Tegen Be Quick VR1 speelde het gelijk waarna er 2 keer werd gewonnen. Eerst met 0-1 bij Berkum VR1 en afgelopen zaterdag trakteerde het koploper Seastum VR2 op een nederlaag.

 

In oktober won SC Klarenbeek al met 3-0 van Jodan Boys VR1. Als snel werd het 2-0 door een strafschop en een fraaie treffer van afstand. Jodan Boys VR1 probeerde het wel maar het wilde niet lukken die middag. Sterker nog. In de tweede helft sloeg SC Klarenbeek nogmaals toe.

 

Twee weken geleden speelde Jodan Boys VR1 een prima wedstrijd bij topklasser Rijnvogels VR1. Het werd 3-0 voor de Katwijkse ploeg maar Jodan Boys VR1 was zeker niet kansloos. Het gelegenheidstrainersduo Mark en Aad keek tevreden terug naar die prestatie. Helaas is hoofdtrainer Patrick er zaterdag ook niet bij en willen de vrouwen, andermaal onder leiding van Mark en Aad, een goede wedstrijd neerzetten en de punten in Gouda houden

Deze week hebben we ook weer een Pupil van de week, en dat is deze week Leonoor Kraal ze speelt bij de MO9-1

 

Vanaf deze plek wensen wij Patrick veel sterkte toe.

 

De wedstrijd begint zaterdag om 11.45 uur en zal geleid worden door de heer E. Jacobs.