In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Oranje, Wit en zwart in het hart: Joey Vergunst en Zakaria Moussaoui spelen ook volgend jaar bij Jodan Boys

Joey Vergunst heeft na een aantal goede gesprekken, waaronder met Mark Evers, aangegeven ook volgend jaar bij Jodan Boys te spelen. In de afgelopen jaren heeft Joey een goede ontwikkeling doorgemaakt in de A-selectie. Als één van ons centrale duo niet kan spelen dan vult de drieëntwintigjarige Joey dat moeiteloos in. Met het vertrek van Michel Verkaik valt er een verdediger weg. Wij zijn blij dat wij met het verlengen van Joey een speler uit de eigen jeugd hebben die deze rol in kan  vullen.

Zakaria Moussaoui speelt nog maar voor het eerste jaar in de senioren. Desondanks maakt de jonge Zakaria een goede ontwikkeling door. Tegen Victoria maakte Zakaria zijn officiële debuut in Jodan Boys 1. Zakaria ziet zichzelf als middenvelder of als links-of rechtsbuiten. Wij zijn blij dat een talentvolle speler als Zakaria ook volgend jaar voor Jodan Boys speelt.

Blijven: Joey Vergunst, Zakaria, Moussaui, Milan Harteloh, Rick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Bob Prins (vv de Meern)