In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys is erg blij mee te kunnen delen dat Leroy Brank zijn aflopende contract als assistent-trainer met een jaar heeft verlengd. Twee jaar geleden kwam Leroy terug bij Jodan Boys waar hij twaalf jaar lang het gezicht van het eerste elftal was.

‘De afgelopen jaren hebben we kunnen zien dat Leroy in zijn nieuwe rol direct belangrijk werd voor het team. Leroy weet door zijn ruime ervaring als topamateurspeler precies wat er nodig is in het veld en daarbuiten om wedstrijden te winnen. Daarmee is hij van grote waarde in de technische staf,’aldus bestuurslid Karel van den Heuvel.

Adil krijgt de laatste instructies van Leroy voor hij het veld in gaat. 

Volgend seizoen

Volgend seizoen staat er een nieuwe hoofdtrainer aan het roer.  Mark Evers en Leroy Brank zijn geen onbekenden van elkaar. Als speler kwam Leroy Mark vaak tegen als coach van de tegenstander bij o.a. Odin’59, Swift en ARC. Mark is verheugd dat Leroy komend seizoen naast hem op de bank zit. ‘Als speler had Leroy al grote autoriteit in het veld  als ik met mijn ploegen tegen Jodan Boys speelde. Dat is een kwaliteit. Ik ben blij dat wij volgend jaar een team gaan vormen bij Jodan Boys.’

Leroy wij zijn blij dat jij als cultuurdrager van de club ook volgend jaar assistent-trainer van Jodan Boys 1 bent.