In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Dit weekend spelen FC Aalsmeer en Jodan Boys ergens om. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot staat als promovendus op de eerste plaats. Jodan Boys volgt op twee punten. Tussen FC Aalsmeer en Jodan Boys staan ook nog BFC en DVVA. Op het vinkentouw zit Zuidvogels dat met een wedstrijd minder gespeeld ook in de top kan komen.

Op de lokale radio zei de ervaren Verdonkschot het al: ‘De eerste klasse B is een verrekt sterke competitie waarin veel ploegen van elkaar kunnen winnen.’ Dat is inderdaad af te zien aan de stand van de ranglijst. Op dit moment lijkt het tussen vijf ploegen te gaan, maar goed dit kan er na het weekend weer heel anders uit zien. Feit is dat Jodan Boys aankomende zaterdag het goede resultaat tegen Batavia’90 een vervolg wil geven in Aalsmeer.

Mooie wedstrijd

Beide ploegen troffen elkaar in de tweede wedstrijd van het seizoen in Gouda. Jodan Boys startte in de wedstrijd erg goed en gedreven. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong die eigenlijk verder uitgebreid had moeten worden. Dit gebeurde niet en uit een hoekschop kwam FC Aalsmeer kort voor rust terug tot 2-1. De tweede helft gaf een ander spelbeeld. FC Aalsmeer had veelvuldig de bal en zocht naar openingen in de Goudse verdediging. Die werd gelukkig niet gevonden waardoor Jodan Boys de punten in eigen huis hield.

Aan de bak

Beide ploegen mogen zaterdag aan de bak. De analyses zijn gemaakt nu moeten de spelers het gaan doen. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een voorwedstrijd worden gespeeld door twee meisjesteams van FC Aalsmeer en Jodan Boys. De meiden zullen ook in de line up het veld oplopen met de mannen. Zorg ervoor dat je er zaterdag ook bent! Kom onze mannen aanmoedigen in Aalsmeer.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R. Punt

FORZA Jodan Boys