In Junioren, Nieuws

CVV de Jodan Boys zoekt een ervaren hoofdtrainer voor ons O23-1 elftal (2e divisie).

Jodan Boys O23-1 zoekt een ambitieuze hoofdtrainer voor seizoen ‘24/’25. Dit talentvolle team komt uit in de 2e divisie en doet bovenin mee voor promotie naar de 1e divisie. We zijn op zoek naar een trainer die het opleiden van spelers kan combineren met resultaten. Beiden vinden wij belangrijk. Het streven van CVV de Jodan Boys is dat het eerste elftal, wat uitkomt in de Eerste Klasse B, bestaat uit zo veel mogelijk zelf opgeleide spelers. Hiervoor is sinds 2008 een voetbaltechnisch beleidsplan van toepassing.  Een belangrijk onderdeel hierin is dat alle opleidingsteams een herkenbare spelopvatting hebben volgens het “Jodan Boys systeem”. Naast uitstekende trainingsfaciliteiten filmen wij alle wedstrijden die worden gespeeld op het hoofdveld. Deze beelden worden ter beschikking gesteld voor het evalueren van wedstrijden. Ook hebben wij de beschikking over een speler volgsysteem. Daarnaast bieden wij jou een staf aan die bestaat uit een assistent-trainer en een teammanager.

Taken:

 • Het verzorgen van drie trainingsavonden per week (ma,di,do);
 • Het coachen en begeleiden van op wedstrijddagen;
 • Het monitoren van de ontwikkelingen van de jeugdspelers;
 • Relevante informatie plaatsen in het speler volgsysteem;
 • Samenwerken met de hoofdtrainer van de A-selectie en de O19- 1;
 • Samenwerken met de Voetbal Technische Commissie en de Hoofd Jeugd Opleiding.

Profiel:

 • Relevante werkervaring op divisie-niveau;
 • Minimaal in het bezit van UEFA-B.
 • Enthousiasmerend, stimulerend en motiverend;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Stevige persoonlijkheid.

Spreekt deze vacature jou aan denk je te voldoen aan dit profiel? Maak je interesse dan kenbaar door een mail met motivatie en bijbehorende CV te sturen naar bovenbouw@cvvdejodanboys.nl.

Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Mario Vitale

Manager Bovenbouw CVV de Jodan Boys