In Nieuws

Geachte clubgenoten,

We hebben onlangs het aanbod gekregen van de KNVB om gratis een nieuwe cursus voor clubscheidsrechters te laten verzorgen. Dat is een mooi aanbod en daar willen we graag gebruik van maken. Dat gaan we doen in samenwerking met andere Goudse voetbalclubs. De cursus wordt de komende tijd verzorgd op de velden van DONK door onze bekende KNVB- en clubscheidsrechter Maarten Streef jr.  Vraag is nu natuurlijk of er mensen op en binnen de club zijn die de cursus willen gaan volgen.  We slagen er nu als scheidsrechterscommissie maar net in om elke week met hangen en wurgen alle wedstrijden op ons complex van een clubscheidsrechter te voorzien, maar de spoeling is dun en we zitten dan ook te springen om nieuwe aanwas. Dus we roepen iedereen die het leuk vindt om af en toe een wedstrijd te fluiten om zich bij ons te melden op scheidsrechters@cvvdejodanboys.nl. Wij geven je dan op voor de cursus en wij zorgen dan ook voor begeleiding vanuit onze commissie. We hopen op veel reacties. Groet, namens de scheidsrechterscommissie,

Gideon Begeer, coördinator.

P.S. We willen er nog even op wijzen dat het fluiten van wedstrijden op de club ook gebruikt kan worden als invulling van de vrijwilligerstaken van leden en ouders. 

 

Start KNVB-cursus clubscheidsrechters
Zoals eerder aangekondigd op de site start de KNVB binnenkort in Gouda weer met een cursus voor clubscheidsrechters. 
Deze cursus zal worden gegeven door Maarten Streef jr. en start op woensdag 13 maart a.s. om 19.15 uur op het complex van DONK. Die bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. De volgende bijeenkomsten vinden plaats op:
– woensdag 17 april van 19.00 tot 22.00 uur
– woensdag 15 mei van 19.00 tot 22.00 uur
– woensdag 5 juni van 19.00 tot 22.00 uur (laatste avond en diploma-uitreiking)
 
De cursus wordt gratis aangeboden en er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar.
 
Belangstellenden worden gevraagd om zich uiterlijk maandag 11 maart a.s. te melden op het mailadres secretaris@cvvdejodanboys.nl