In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 oefent bij Rijnvogels VR1

 

Zaterdag 17 februari oefent Jodan Boys VR1 in Katwijk tegen Rijnvogels VR1. Rijnvogels VR1 staat momenteel op een vierde plek in de Topklasse en staat op 4 punten achterstand op koplopers DTS’35 Ede VR1 en Saestem VR1.

 

Vooral in thuiswedstrijden presteert Rijnvogels VR1 goed. Het speelde na de winterstop knap gelijk tegen huidig landskampioen FC Eindhoven AV VR1. Alleen tegen ACV VR1 uit Assen werd op eigen terrein verloren.

 

Jodan Boys VR1 heeft slechts 1 wedstrijd gespeeld na de winterstop. Het won van rode lantaarndrager Stiens VR1 met 4-1. Mede daardoor en door puntenverlies van de concurrenten staat het daardoor op de derde plek in de hoofdklasse.

 

Deze wedstrijd wordt door Jodan Boys VR1 gezien als een zeer serieuze test. Door het ontbreken van enkele basisspelers zullen er ook meiden de kans krijgen te laten zien dat ze bij VR1 horen.

 

De wedstrijd begint om 14.30 op Sportpark de Kooltuin aan de 1e Mienlaan 1 in Katwijk.

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1