In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Kennen jullie  het voetbalverhaal van Amine Rehmi? Het verhaal lijkt op een sprookje, maar dat is zeer zeker niet het geval. Amine maakte een paar weken geleden een toptransfer van Top Oss naar Rio Ave FC  dat uitkomst in de hoogste Portugese competitie: Liga Portugal. 

Amine meldde zich als junior aan bij Jodan Boys waar hij in de JO19-1 ging spelen. Twee jaar bleef hij in dit team voordat hij de overstap maakte naar JO23-1. Amine maakte toen al indruk met zijn snelheid en zijn kiezelharde schot.

Debuut en doelpunt

Leen van Steensel liet Amine debuteren in de wedstrijd voor de VR Cup tegen tweede divisionist Excelsior Maassluis. Amine bekroonde zijn invalbeurt met een schitterende goal, waardoor Excelsior Maassuis uitgeschakeld werd in het bekertoernooi. In het verdere verloop speelde Amine ook voor Jodan Boys 1 in de competitie. Tegen Rijsoord liet hij ook zien zeer doeltreffend te zijn. Jodan Boys hoopte dat Amine nog langer bij de club zou blijven, maar Amine kon bij Jong Cambuur gaan spelen.

Amine in de competitie wedstrijd tegen Rijsoord

Mooie stappen

Na Jong Cambuur tekende Amine voor dit seizoen een contract bij Top Oss. Hier liet de aanvaller zich ook weer gelden. Technisch directeur van Top Oss, Linton Posthumus, zei over Amine: ‘Hij heeft zich gemanifesteerd als speler met veel doorgroeimogelijkheden.’ Voor Top Oss kwam de stap hoger eerder dan gedacht, want in de winterse transferperiode tekende Amine Rehmi een contract voor 4,5 jaar bij Rio Ave FC.

Competitie met grote namen

Waar Amine twee jaar geleden nog bij JO23-1 bij Jodan Boys speelde staat hij dit seizoen tussen toppers als Angel Di Maria en Orkun Kökcu op het veld. Amine wij zijn trots op de stappen die je hebt gezet en zoals je het zelf omschreef: ‘Bij Jodan Boys ontstond het vlammetje!’

Veel succes bij Rio Ave FC of Boa sorte Rio Ave FC!!