In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Bob Prins (23). Bob maakte indruk in de wedstrijd die wij tegen VV de Meern speelde. Onze verdedigers hadden hun handen vol aan de ijverige Prins en kon niet voorkomen dat Bob met zijn hoofd wist te scoren. Jodan Boys is Bob daarna blijven volgen.

Bob is een fysiek sterke aanvaller, die op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten kan. Bob speelt al jaren in het eerste van VV de Meern. Na het eerste contact volgden er positieve gesprekken, waarin wij denken dat Bob echt een speler is die de selectie voor volgend jaar gaat versterken. Wij zijn blij dat Bob voor ons gekozen heeft.

Ambitie

Bob is ook blij om volgend seizoen het Jodan Boys shirt te dragen. ‘Ik kijk er naar uit om volgend jaar bij Jodan Boys te spelen. Het is een stapje omhoog naar een club met een mooie ambitie. Aan de gesprekken met Mitchel, Karel en de nieuwe trainer Mark Evers hield ik een goed gevoel over.’

Bob nog heel veel succes dit half jaar bij VV de Meern. Wij kijken uit naar jouw komst volgend seizoen.

Blijven: Milan Harteloh, Rick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Bob Prins (vv de Meern)