In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na de mooie wedstrijd van afgelopen zaterdag mag Jodan Boys dinsdag alweer aan de bak. Voor de BetCity Cup spelen we een uitwedstrijd tegen Smitshoek. 

Smitshoek is natuurlijk geen onbekende voor Jodan Boys. Jarenlang kruisten wij de degens met elkaar. De ploeg van Edwwin de Koning draait dit seizoen mee in de top van de vierde divisie. Achter koploper ASWH strijden een aantal ploegen waaronder Smitshoek om de tweede plek. Afgelopen zaterdag ging het wat minder met de ploeg. Tegen Poortugaal werd een nederlaag geleden, hierdoor werd Smitshoek uitgeschakeld in de districtsbeker. Smitshoek zal dinsdag uit zijn op eerherstel.

Volgende ronde

Jodan Boys zal graag de volgende ronde van de BetCity Cup willen bereiken. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was een slijtage slag en we moeten nog kijken hoe onze spelers uit dat de wedstrijd zijn gekomen. Desalniettemin heeft Erik van Zoest weer voldoende namen die het voor Jodan Boys kunnen gaan doen. Een mooie gelegenheid om ons weer eens te meten met een ploeg op divisieniveau.

De wedstrijd wordt gespeeld bij Smitshoek en begint om 20.15 uur.