In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen week stonden wij met zovelen stil bij het overlijden van Henny, onze Henny. Het was goed om te zien hoe dit zorgde voor verbondenheid. De grote opkomst tijdens de begrafenisplechtigheid liet zien hoe Henny een plek in veel harten had veroverd. Aankomende zaterdag gaan we weer het het veld op en nemen we het op tegen Batavia’90.

Randy Newman zong It’s lonely at the top. Dat kan best zo zijn eenzaam aan de top, maar dat geldt niet in de eerste klasse B. Wat is het spannend in de top van de ranglijst. Nummer één tot en met zes staan binnen drie verliespunten van elkaar. Dit weekend worden de eerder afgelaste wedstrijden in gehaald en kan de ranglijst nog verder in elkaar schuiven. Het belooft een hele interessante tweede seizoenshelft te worden, waarbij wij hopen dat Jodan Boys echt een rol van betekenis gaat spelen net als Batavia’90 dat wil doen.

Ervaren

De promovendus uit Lelystad staat met hetzelfde aantal punten op gelijke hoogte met Jodan Boys en dat mag een prima entree worden genoemd. Neemt niet weg dat veel spelers uit de ploeg van Michel van Oostrum heel veel ervaring in het betaald voetbal en de top van de amateurvoetbal hebben. Batavia’90 heeft op papier één van de sterkste selecties uit deze competitie. Dit is echter geen garantie voor succes. De onbevangen jongens van DVVA boekte vorige week een ruime 4-0 overwinning op Batavia’90. Michel van Oostrum en zijn mannen zullen zaterdag in Gouda uit zijn op revanche en drie punten willen bijschrijven.

Resultaat in eigen huis

Jodan Boys wist vorige week tegen het stugge Victoria niet te winnen. In de eerste helft werd Jodan Boys grote delen teruggedrongen. Na wat omzettingen in de rust pakte Jodan Boys het beter op en kreeg het kansen om de score te openen. Helaas stond het vizier van onze aanvallers niet op scherp zaterdag. Ondanks dat het afwerken niet meezat werkte Jodan Boys wel keihard tot het laatste fluitsignaal. Als zaterdag dezelfde inzet gepaard gaat met goed voetbal en doelpunten kan het zomaar een mooie middag worden aan de sportlaan.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. van Ditmarsch. We wensen u een fijne wedstrijd

FORZA Jodan Boys