In Nieuws

Beste leden,

We zijn ontroerd door alle mooie steunbetuigingen na het overlijden van clubicoon Henny Vermeer. Morgen (donderdag 8 februari) nemen we afscheid van Henny. De herdenkingsbijeenkomst, begrafenis en aansluitende borrel zijn openbaar. We hopen op een mooie opkomst. Onderstaand lees je de laatste informatie over het programma.

Herdenking in de Theaterbakkerij

Rond 12.30 uur opent de Theaterbakkerij aan de Gouderaksedijk 24B in Gouda haar deuren. Om 13.00 uur start de herdenkingsbijeenkomst. Er wordt muziek gespeeld die Henny mooi vond en er zijn enkele toespraken. Rond 14.15 uur vertrekken we te voet richting Begraafplaats IJsselhof. Wie slecht ter been is, kan het traject uiteraard afleggen met de fiets of auto.

Erehaag

Aangekomen bij Begraafplaats IJsselhof vormen we een erehaag voor Henny door ons in twee lange rijen op te stellen. Let op: het afsteken van fakkels is alleen toegestaan BUITEN de poorten van de begraafplaats. De bakfiets waarop Henny wordt vervoerd, wordt door de dragers richting zijn graf geduwd. Daar is het voor iedereen mogelijk om langs de kist te lopen en Henny de laatste eer te bewijzen. De familie verlaat de begraafplaats als laatste. Vriendelijk verzoek om de familie niet te condoleren op de begraafplaats. Hiervoor is gelegenheid bij de afsluitende borrel in de Theaterbakkerij.

Borrel in de Theaterbakkerij

Na het afscheid op Begraafplaats IJsselhof kun je teruglopen naar de Theaterbakkerij. Daar halen we in een informele setting onder het genot van een hapje en een drankje mooie herinneringen aan Henny op. Tot ongeveer 17.00 uur zijn de consumpties bij de borrel voorzien. Wie langer wil blijven, mag daarna op eigen kosten gerust nog iets bestellen.

Liever donaties dan bloemen

Bloemen zijn eventueel welkom, maar de familie van Henny geeft de voorkeur aan een donatie aan de Stichting Kans tegen Kanker. Dat kan via de website van de stichting www.kanstegenkanker.nl.