In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag zal de wedstrijd tegen Victoria in het teken staan van het afscheid van Henny! Eén van onze grootste en meest geliefde supporter. Voor de wedstrijd zal er een sfeeractie plaatsvinden en zal er een minuut stilte zijn. Vanaf de zesenzeventigste minuut vragen wij iedreen om een minuut te klappen voor Henny, die zevenenzeventig werd. 

Ja de wedstrijd zal anders aanvoelen zaterdag tegen Victoria. Een hele grote Jodan Boys man, Henny Vermeer, is ons afgelopen zondag ontvallen. Henny was een echte clubman en hield van Jodan Boys. Hij heeft jarenlang gespeeld en is daarna nog bij zoveel elftallen leider geweest.  Toen Henny ouder werd en nog gezond was was hij vaak de hele zaterdag op Jodan Boys te vinden. Eerst bij de jeugd wat wedstrijden kijken. Daarna of bij VR1 of bij Jodan Boys 1 kijken. Uit of thuis het maakte hem niet uit.

Kijk allemaal eens naar buiten

Misschien vond Henny de uitwedstrijden nog wel het leukst. Steevast zat hij op zijn gereserveerde plaats naast de buschauffeur. Henny was helemaal in zijn nopjes als we over de Brienenoord reden. Hij pakte dan de microfoon en zei steevast: ‘Kijk allemaal naar buiten daar ligt de mooiste club van Nederland.’ Dit zorgde vaak voor veel hilariteit in de bus.

Trainingskamp

De laatste keer dat Henny met Jodan Boys op stap ging was vorig jaar op het trainingskamp in Portugal. Wij zijn blij dat we toen nog erg veel met Henny hebben kunnen lachen, al werd zijn ziekte toen al zichtbaar. Dit jaar ging Henny voor het eerst niet mee op trainingskamp. Dit voelde leeg! Onze mannen hebben nog een filmpje naar Henny gestuurd om te zeggen hoe ze Henny misten. Henny verloor zijn humor niet en reageerde met een kort bericht. ‘Mannen denk maar niet dat het trainingskamp zonder mij net zo leuk is als al die andere jaren, ha,ha.’

Over de wedstrijd kunnen we  kort zijn. We gaan voor Henny ons best doen om de drie punten thuis te houden. Dat gelijke spel aan het begin van het seizoen vond Henny maar niks. We zullen vol voor de winst gaan. Voor Henny!

FORZA Henny en FORZA Jodan Boys

Henny vorig jaar op trainingskamp in Portugal. Hij won de pubquiz en was daar bijzonder trots op!