In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Net als bij de mannen van Jodan Boys zal ook bij de wedstrijd van Jodan Boys VR1 worden stilgestaan bij het overlijden van Henny Vermeer.

 

Henny was supporter van heel Jodan Boys. Altijd geïnteresseerd in de uitslagen van jeugdteams en hij zocht interessante busreizen uit om zowel het mannenteam als het vrouwenteam te supporteren.

 

Zo was Henny begin mei 2022 mee met VR1 toen ze kampioen werden in de tweede klasse bij RKAVV. Ook hier zat Henny voorin de bus te genieten. Hij had het zo naar z’n zin dat hij de dames een rondje beloofde. En die kwam er….. Henny liet de spelersbus een vol rondje rijden om de rotonde bij Olympia…. Dat was de humor van Henny.

 

Er zal bij de wedstrijd tegen het Friese Stiens dus worden stilgestaan bij het overlijden van Henny. Er zal voor hem gestreden worden en dat zal nodig zijn om de drie punten in Gouda te houden. De sympathieke Friese ploeg zal zich niet zomaar gewonnen geven. Zij hebben de punten hard nodig om de weg omhoog te vinden. Uit won Jodan Boys VR1 met 0-5 maar het had zomaar na de 0-1 voorsprong op 1-1 kunnen komen. Bij de 0-1 kreeg Jodan Boys VR1 een strafschop tegen die gelukkig naast geschoten werd.

 

Jodan Boys kende een prima eerste seizoenshelft en is vorige week, zonder te spelen, één plaats gestegen. Twee weken geleden kenden de vrouwen een prima trainingskamp waar op donderdagmiddag met 0-3 werd gewonnen bij FC Malaga City Feminino wat op het derde niveau in Spanje speelt. Maar dit is geweest. Zaterdag zal weer een serieuze testcase worden. Hoe komt Jodan Boys VR1 uit de winterstop?

 

De wedstrijd begint zaterdag om 11.45 uur en zal geleid worden door de heer C. Gielen.

Ook na de winterstop hebben we de Pupil van de week en dat is zaterdag Liz Tollenaar uit de MO9-1

Na de wedstrijd zal er vast nog een drankje op Henny worden genomen. Het laatste rondje is van ons…..

 

 

Ook deze wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1