In Nieuws

Clubicoon Henny Vermeer (77 jaar) is na een periode van ziekte op zondag 28 januari 2024 overleden. Henny was bijna 58 jaar lid van CVV De Jodan Boys. We zijn dankbaar voor de vele mooie herinneringen die we hebben aan Henny en we zijn trots op zijn staat van dienst binnen de club.

Gewaardeerd vrijwilliger

Nadat Henny zijn schoenen als voetballer aan de wilgen hing, bleef hij zich als vrijwilliger inzetten voor onze vereniging. Vooral in de rol van elftalleider, die hij jarenlang vervulde bij Jodan Boys 2 en Jodan Boys VR1, voelde Henny zich prettig. Henny was een allemansvriend die met zijn humor, charme en enthousiasme een graag gezien lid was. Lange tijd had Henny een vaste plaats aan de kaarttafel. Ook daar toonde hij zich geregeld van zijn meest fanatieke kant.

Zorg voor Henny

Helaas ging het al een tijd niet goed met de gezondheid van Henny. In 2022 werd huidkanker bij hem geconstateerd. Enkele maanden later bleek de huidtumor zo agressief dat een ingrijpende operatie noodzakelijk was. De behandelingen die volgden waren intensief en putten Henny uit. Als gevolg hiervan belandde hij in een verzorgingstehuis. Eerst in Den Haag, later dicht bij huis in de Hanepraij. Vanaf het moment dat Henny ziek werd tot aan zijn overlijden zijn er veel leden geweest die voor hem gezorgd hebben. We willen iedereen die daar een groot of klein steentje aan bijgedragen heeft hartelijk bedanken.

Minuut stilte bij wedstrijden en condoleanceregister

We vragen alle teams om voorafgaand aan wedstrijden die in de periode tussen vandaag en de uitvaart op 8 februari gespeeld worden, een minuut stilte te houden ter nagedachtenis aan Henny. De eerste mannen- en vrouwenteams spelen met rouwbanden. Deze week richten we in het sponsorhome een plek in waar het condoleanceregister getekend kan worden.

Afscheid

Op donderdag 8 februari nemen we afscheid van Henny. De openbare dienst zal plaatsvinden in de zaal van de Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk. Voel je welkom om hierbij aanwezig te zijn. Daarna begeleiden we Henny te voet naar zijn laatste rustplaats op Begraafplaats IJsselhof. Onderstaand het programma:

12.30 uur             Inloop in de Theaterbakkerheij

13.00 uur             Aanvang dienst

14.00 uur             Einde dienst

14.15 uur             Verplaatsing te voet naar Begraafplaats IJsselhof

15.00 uur              Begrafenis

15.30 uur             Wandelen terug naar de Theaterbakkerheij

16.00 uur             Proosten op Henny’s leven

17.00 uur              Einde programma

Het bestuur van de Jodan Boys