In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Nadat eerder deze week Rick Wils zijn ja woord aan Jodan Boys gaf, is het dit keer de beurt aan Milan Harteloh. Wij zijn blij dat Milan volgend jaar ook weer bij ons speelt. 

Een kleine twee jaar geleden maakte Milan zijn basisdebuut in Jodan Boys tegen Scherpenzeel. Milan schoot als een komeet om hoog en maakte veel minuten in het eerste elftal. Na een goede periode volgende een fase waarin het wat minder ging, inherent aan de leeftijd. In een interview met het AD Groene Hart zei Harteloh; ‘Nadat ik in mijn eerste jaar bij de selectie best veel minuten had gemaakt werd ik wat gemakzuchtig.’ Dit kwam het spel van Milan niet ten goede.

Knop om

Afgelopen maanden ging de knop om en verscheen Milan in de wedstrijd tegen Roda’46 weer aan de aftrap. Mede dankzij zijn goede spel won Jodan Boys afgetekend. Twee wedstrijden voor de winterstop bekroonde Milan zijn spel met twee doelpunten tegen de Meern. Op naar nog heel veel mooie jaren in het Jodan Boysshirt Milan. Wij zijn blij dat je er volgend jaar weer bij bent.

Vreugde alom in de spelersgroep toen bekend werd dat Milan volgend jaar natuurlijk weer in het Jodan Boys shirt speelt. Dick Gijsbertsen wist het mooi vastteleggen.

Blijven: Milan Harteloh, Rick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken

Stopt: Michel Verkaik