In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag werd bekend dat Mark Evers volgend jaar de nieuwe trainer van Jodan Boys wordt. Aan het begin van de nieuwe week mooi nieuws van het spelersfront. Doelpuntenmakers worden door iedere club begeerd, wij zijn blij dat onze doelpuntenmaker ook volgend jaar bij ons speelt. 

Twee jaar geleden maakte Rick Wils de overstap van Sportlust’46 naar Jodan Boys. Rick wilde weer meer aan spelen toekomen en  veel doelpunten maken. Dat is Rick in de afgelopen anderhalf jaar goed gelukt. Vorig seizoen werd Rick topschutter van Jodan Boys en ook dit jaar staat hij bovenaan met acht goals in elf wedstrijden. Naast het feit dat Rick een onbetwiste basisspeler is  bij Jodan Boys is hij ook echt een sfeermaker in de groep. Buiten het veld laat Rick zich op de club ook gelden met zijn positieve inbreng. Rick is zelf ook blij dat hij nog een jaar bij Jodan Boys speelt.

Goede groep

‘Ik ben blij dat er al lekker wordt verlengd door de jongens in de groep. We hebben een goed team waar veel inzit. Ik wil graag met Jodan Boys prijzen pakken. Is het niet dit jaar dan volgend jaar.’ That’s the spirit Rick. Wij zijn ook echt blij met jouw keuze om bij ons te blijven voetballen.

We hopen dat Rick volgend seizoen ook weer veel in de hekken hangt.

Blijven: Rick Wils, Dirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken

Stopt: Michel Verkaik