In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Vrijdag werd er getraind door de vrouwen. De speelsters die donderdag een wedstrijd speelden kregen een uitlooptraining. De andere dames trainden wat zwaarder.


De middag stond in het teken van een voetvolleytoernooi. Er waren 6 teams en na 3 wedstrijden stond team Patrick bovenaan. Zijn praatjes werden minder na 2 nederlagen. Daardoor werd er een finale gespeeld tussen team Roy en het team van Johan/Jeroen. Uiteindelijk wonnen Jeroen, Johan, Rebekka, Baje en Hannelot het voetvolleytoernooi. ’s Avonds is de dag gezellig afgesloten met elkaar.

Zaterdag stond in het teken van wedstrijden voor VR2 en trainen voor VR1. De eerste wedstrijd was tegen Germanicus VR1. Door doelpunten van Isabella en Mila werd er 2-0 gewonnen. Hoogtepunt van deze wedstrijd was de rentree van Meike Geerdink die na anderhalf jaar blessureleed weer minuten kon maken. Tegen Spirit VR2 werd daarna met 3-0 verloren maar de trainers kijken tevreden terug. Het avondprogramma stond in het teken van de pub-quiz met als hoogtepunt de ronde met foto’s van vroeger. Heel veel werd er goede geraden maar heel veel ook niet. Uiteindelijk won het team van Mila, Esmee, Linquenda en Jeroen. Zondag is er nog een gezamenlijk lunch waarna de vrouwen weer naar Schiphol zullen vliegen.

Dan graag nog speciale aandacht voor een positief bericht! Meike Geerdink weer terug op het veld na anderhalfjaar blessureleed.

Vorig jaar mocht Meike mee op trainingskamp maar met een zware knieblessure die zij opliep in de voorbereiding van het seizoen 2022/2023. Meike, vanaf de pupillen spelend bij Jodan Boys, moest half februari 23 een operatie ondergaan. Er moest gerevalideerd worden en na intensieve begeleiding van fysio Hans van Kersbergen werd er een doelstelling bepaald: “Spelen op het volgende trainingskamp!” En dat is gelukt!


Tegen Germanicus stond Meike klaar aan de aftrap. Ze speelde centraal op het middenveld en speelde een dijk van een wedstrijd.

Meike vertelde nog nooit zo zenuwachtig geweest te zijn voor een wedstrijd. Na een half uur werd Meike weer uitgewisseld en was ze, net als enkele teamgenoten, geëmotioneerd. Dit is ook niet gek.

Na anderhalf jaar hopen en knokken zijn we blij dat Meike weer tussen de lijnen te vinden is.