In Nieuws, Nieuws Heren, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Senioren, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Mark Evers (44) is vanaf seizoen ‘24/’25 de hoofdtrainer van CVV de Jodan Boys. Hij volgt Erik van Zoest op, van wie eerder bekend werd dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. Evers is momenteel bezig aan zijn zevende en laatste seizoen als hoofdtrainer bij 4e divisionist ARC in Alphen aan den Rijn. Eerder werkte hij onder andere bij EDO, Odin ’59 en AVV Swift.

Ervaring en attractief voetbal

In de afgelopen seizoenen kruiste Jodan Boys vaak de degens met de elftallen waar Evers trainer was. Met die teams speelde hij attractief voetbal en boekte hij goede resultaten. Voorzitter van Jodan Boys Marco Kastelein is dan ook verheugd met de aanstelling: “We zijn dankbaar voor het grote aantal goede sollicitanten. Het is een teken dat onze club een uitstekende reputatie heeft binnen het trainersgilde. De keuze is na een aantal goede gesprekken gevallen op Mark Evers. Hij brengt ruime ervaring op het niveau van de 4e divisie mee en heeft eerder bewezen dat hij spelers uit de jeugdopleiding kan inpassen.”

Goed gevoel

Ook Evers zelf is blij met zijn nieuwe club: “Als trainer ben ik Jodan Boys in de afgelopen jaren veelvuldig tegengekomen. Dat leverde vaak wedstrijden op het scherpst van de snede op. Buiten het veld waren de contacten altijd hartelijk. De gesprekken die ik in de afgelopen weken met de club voerde, gaven mij een goed gevoel. Er staat een stabiele organisatie met veel echte clubmensen. Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan de ambitie die Jodan Boys heeft om met een combinatie van zelf opgeleide spelers en ervaren versterkingen uit de regio terug te keren op divisieniveau.”