In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Nadat we eerder deze week al konden melden dat zes jongens hebben aangegeven ook volgend jaar bij Jodan Boys te spelen, hebben wij vandaag weer nieuws. Dit maal gaat het om twee jongens die blijven en iemand die zijn schoenen aan de wilgen hangt. 

Michel Verkaik: Heeft besloten om na dit seizoen te stoppen met selectievoetbal. Michel was jarenlang een vaste rots in de branding. Maar liefst twaalf jaar speelde Michel in de A selectie. Michel maakte zelfs het kampioenschap in de hoofdklasse nog mee. Na twee korte uitstapjes bij Heerjansdam en Neptunus-Schiebroek is Michel nu eigenlijk niet meer weg te denken uit de selectie. Toch gaat het gebeuren, het jonge gezin krijgt nu voorrang en dat geeft ook weer rust in huize Verkaik. Michel we gaan er nog een mooi blessurevrij halfjaar van maken en daarna op gepaste wijze afscheid nemen.

Dirk Rietveld: Wij zijn heel erg blij dat Dirk heeft aangegeven volgend jaar nog een jaar selectievoetbal te willen spelen. Nu Michel vertrekt is het van groot belang dat Dirk blijft. Volgend jaar gaat Dirk ook alweer zijn tiende seizoen bij de A-selectie in. Dirk, inmiddels een ervaren verdediger en één van de leiders van het team, speelt dit seizoen misschien wel zijn beste seizoen uit zijn carrière. ‘We hebben een super leuke groep. Dat was op het trainingskamp weer te zien. Iedereen gaat goed met elkaar om dit zorgt ervoor dat de sfeer heel plezierig is. Ik heb dan ook veel zin om er nog een jaar vol voor te gaan’, aldus Dirk. We hopen  nog heel lang van je te mogen genieten Dirk.

Ezra Hoogenboom: Ezra kwam, Ezra stal de harten, Ezra raakte geblesseerd en Ezra overwon die blessure. Ezra schoot uit de startblokken bij Jodan Boys. In de eerste oefenduels en bekerwedstrijden werd meteen al duidelijk dat Ezra van grote toegevoegde waarde voor het team kan zijn. Met zijn goede techniek, overzicht en schot was hij vaak een grote dreiging voor de tegenstander. Hoe zuur was het dat Ezra een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft geblesseerd was. Na onderzoek en herstel is Ezra weer helemaal terug en staat hij te popelen om weer het veld in te gaan. ‘Ik heb tot op heden te weinig wedstrijden voor Jodan Boys gespeeld. Dat wil ik in de tweede seizoenshelft en volgend jaar gaan terugbetalen. Jodan Boys is een mooie club waar ik mij in korte tijd al erg thuis voel.’ Ezra op naar een hele mooie tweede seizoenshelft. Wie weet wat er dan nog in het vat zit. Wij zijn in ieder geval blij dat wij jou volgend jaar ook weer aan boord hebben.

Blijven: Dirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken:

Stoppen: Michel Verkaik