In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Jodan Boys VR1 heeft de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van de tweede seizoenshelft met 0-4 verloren van Jong Feyenoord. In de goed bezochte wedstrijd van 3×30 minuten sloegen de Rotterdamse talenten in deel 3 toe met 4 goals.

Ondanks het overwicht van Jong Feyenoord was de eerste grote kans voor Jodan Boys VR1. Renate zette met een listige beweging Dorien voor de keepster maar schoot net naast. Feyenoord wist na 23 minuten voor het eerst echt gevaarlijk te zijn. Nadat een knap schot via de paal in het veld terugsprong bracht Danielle knap redding in de situatie die kort daarop volgde.

 

In deel 2 begon Jong Feyenoord weer sterk. Eerst werd er maar net over geschoten en kort daarna bracht Danielle goed redding met behulp van het centrale duo Rebekka en Demi. Ook Jodan Boys creëerde een goede kans. Nu speelde Renate Lisanne vrij voor de goal maar ook Lisanne schoot net voorlangs.

Deel 3 begon goed voor Jodan Boys VR1. Lisanne had een mooie actie in huis maar de keepster had een katachtige redding in huis om het schot in de korte hoek onschadelijk te maken. Dit was het laatste serieuze wapenfeit van Jodan Boys VR1. Kort na deze kans zette Feyenoord aan en stond het nog geen 10 minuten later 0-3. De goals kwamen na snelle aanvallen waarbij Jodan Boys VR1 iets te veel ruimte weggaf. Vlak voor tijd maakte Jong Feyenoord er zelfs 0-4 van na een mooi schot in de bovenhoek.

Al met al een leerzame wedstrijd voor het team van Patrick Verweij. Waar Feyenoord volgende week alweer de competitie hervat was dit na 3 trainingen de eerste wedstrijd in de voorbereiding. Donderdag gaat de VR1/VR2 selectie naar Torremolinos waar VR1 donderdagmiddag om 17.00 uur aantreedt tegen FC Malaga City Femini wat op het 3e niveau in Spanje speelt.

 

Zaterdag speelt VR2 een toernooi tegen Germanicus VR1 en Spirit VR2