In Nieuws

Afgelopen maandag werd de traditionele nieuwjaarsreceptie weer gehouden. Ondanks het koude en slechte weer waren er toch zo’n 50 leden op afgekomen Men was blij om elkaar weer te zien en er werden uitgebreid handen geschud om elkaar nog even de beste wensen voor het nieuwe jaar te wensen. De gesprekken aan de diverse tafels waren als vanouds weer geanimeerd en de lekkere hapjes van slagerij John Boere zorgden voor een goede stemming.  Traditiegetrouw trapte voorzitter Marco Kastelein af met zijn nieuwjaarstoespraak. Hij keek terug op het afgelopen jaar en natuurlijk werd er vooruit gekeken naar het jaar 2024. Daarnaast werden acht trouwe vrijwilligers in het zonnetje gezet als vrijwilliger van het jaar. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar het ging hierbij om de volgende personen:

  •  Mustapha El Hatri
  •  Jelmer Bax
  •  Jacqueline Verschoor
  •  Karel Revet
  •  Rinus van Beek
  •  Gideon Begeer
  •  Marjolein Besems
  • Lieuwe van Eck

 

Dank, veel dank aan hen voor al het werk wat zij het afgelopen jaar voor onze mooie club verricht hebben. Bedankt eenieder voor jullie aanwezigheid en gezelligheid! Op naar een mooi, sportief en gezellig 2024.