In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Op het trainingskamp in Torremolinos is door stichting topvoetbal met alle spelers en begeleiding van de A selectie gesproken. In de gesprekken werd de eerste seizoenshelft geëvalueerd , maar ook vooruit gekeken naar de tweede seizoenshelft en het aankomende seizoen. De leden van stichting topvoetbal kijken terug op positieve en constructieve gesprekken. De eerste jongens hebben hun  ja-woord voor een langer verblijf al gegeven. 

Mike Verhagen: Kwam twee seizoenen geleden over van Sportlust’46. De ervaren linkspoot kampte in het eerste seizoen met een hardnekkige blessure, waardoor Mike weinig aan spelen toe kwam. Dit seizoen is Mike topfit en een vaste waarde in de verdediging van Jodan Boys. ‘Ik ben blij dat ik bij Jodan Boys voetbal en heb het erg goed naar mijn zin. We hebben een hele leuke groep en ik zie nog voldoende potentie om met het team verder te groeien. Ik ga daarom graag nog een jaar door bij Jodan Boys’, aldus Mike. Mike wij zijn ook erg blij dat je nog een jaar bij ons speelt.

Roy Rondeltap: Kwam dit seizoen weer terug bij Jodan Boys na een uitstapje bij Sportlust’46. Met Roy in het doel hebben we een berg ervaring en gewoon een hele goede doelman. Roy heeft in de eerste seizoenshelft al laten zien dat hij belangrijk is voor de ploeg. Met zijn winnaarsmentaliteit is de vice-aanvoerder een voorbeeld voor de jongere spelers in de selectie van hoe een wedstrijd moet worden beleefd en gespeeld. ‘Als we de tweede seizoenshelft gas geven met de ploeg hebben we zeker nog veel om voor te spelen’, aldus Roy. Daar gaan wij helemaal voor Roy en wij zijn blij dat je ook volgend jaar onderdeel bent van ons team.

Stan Griffioen: Stan Griffioen was de afgelopen seizoenen misschien het meest bekend van de Jodan Boys Anthem die hij als Gryphem voor de club produceerde. Dit seizoen echter laat Stan ook hele goede dingen bij Jodan Boys op het middenveld zien. Stan is een voorbeeld voor velen met zijn voorbeeldige instelling. Het is niet altijd makkelijk om op de bank te zitten. Stan ging nooit muiten, maar juist extra hard trainen. Dit resulteerde in basisplekken in de wedstrijden voor de winterstop. Stan maakte in deze wedstrijden een zeer goede indruk. Hij wordt door zijn ploeggenoten al gekscherend ‘onze eigen Wieffer’ genoemd. Stan ga zo door we zijn blij dat jij altijd je eigen pad bent blijven gaan. Al het harde werken wordt nu beloond.

Alex van Waardenberg: Alex was vorig jaar vaste speler van 023-1 en ging destijds niet mee op trainingskamp naar Portugal. Na de winterstop ging het vervolgens hard. Alex werd topfit en speelde zich in de basiself van Jodan Boys. Als rechtsback liet hij zien helemaal niet te misstaan in het elftal van Erik van Zoest. Met zijn techniek en snelheid heeft Erik hem de laatste wedstrijden ook op het middenveld neergezet. Alex is dus een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Wij zijn blij dat er met Alex weer een jongen uit de eigen jeugdopleiding, net als Stan,  is die zich in het eerste elftal heeft gespeeld. Wij zijn blij Alex dat ook jij komend seizoen bij Jodan Boys blijft spelen. De koek is nog lang niet op.

Edwin Gouw: Vorig jaar had Edwin een interview in het AD Groene Hart. De kop boven het artikel luidde zoiets als: Van Kelderklasse naar Jodan Boys 1. Ja het was een mooie promotie toen Edwin vorig seizoen van de lagere senioren overkwam naar de A-selectie. Met zijn opleiding bij Alphense Boys en Sparta wisten wij natuurlijk wel dat er muziek in het spel van Edwin zat, maar dat hij zich in zo’n korte tijd op deze manier wist te manifesteren hadden veel mensen misschien niet verwacht. Edwin heeft daarnaast ook nog voldoende punten waarin hij zich verder kan ontwikkelen. Dat wil hij ook volgend jaar graag bij Jodan Boys doen. Wij zijn blij dat ook Edwin volgend jaar deel uitmaakt van Jodan Boys 1.

Bob van Merwijk: Jodan Boys is de club van Bob en dat zal ook in ieder geval de komende jaren zo blijven. Bob maakte op zeer jonge leeftijd al zijn debuut in Jodan Boys 1. De afgelopen jaren heeft Bob veelal zijn wedstrijden in O23-1 gespeeld. Bob heeft vorig seizoen  met een vervelende knieblessure getobd. Nu is Bob weer fit en achter Roy Rondeltap een hele betrouwbare reservedoelman. In het gesprek op trainingskamp gaf Bob aan veel van Roy te leren en op termijn eerste keeper van Jodan Boys te willen worden. Bob jij bent ook echt een jongen van de club en daar hebben wij er graag veel van. Wij zijn blij en trots dat ook jij volgend jaar weer met veel plezier zal aansluiten in de A selectie.