In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Zaterdag staat er een leuk affiche op het programma. Jodan Boys VR1 ontvang dan Jong Feyenoord wat in de eerste divisie speelt.

 

Jong Feyenoord eindigde in de najaarscompetitie op de derde plek achter kampioen Jong PSV en jong Ajax. Het team is het opleidingsteam voor het in de eredivisie spelende Feyenoord. Enkele speelsters hebben al minuten gemaakt in de hoofdmacht. Voor Jong Feyenoord staat volgende week de miniklassieker op het programma en is Jodan Boys VR1 de laatste test voor het begin van de nieuwe competitie.

 

Waar het voor Jong Feyenoord de laatste test is, is het voor Jodan Boys VR1 de eerste in het nieuwe jaar. Donderdag 18 januari reist de selectie VR1/VR2 af naar Torremolinos waar donderdag al een wedstrijd tegen FC Malaga City Femenino zal spelen, de oude club van selectiespeler Maaike Rahms.

 

Jodan Boys VR1 zal zich goed voor willen bereiden voor de hervatting van de competitie op 3 februari. Jong Feyenoord en FC Malaga City worden daardoor als goede graadmeters gezien.

 

De wedstrijd begint zaterdag om 11.45 uur.

 

Ook deze wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1