In Nieuws

Beste leden en vrienden van Jodan Boys,

De winterstop is in aantocht. In deze periode zijn er geen wedstrijden, trainingen en is het complex gesloten. Een uitzondering hierop wordt gemaakt voor de heren en vrouwenselectie. Daarnaast is er op 8 januari natuurlijk de nieuwjaarsreceptie waarvoor de leden van harte zijn uitgenodigd (zie eerdere berichtgeving).

 

De winterstop van Jodan Boys duurt vanaf vrijdag 22 december tot en met vrijdag 5 januari

 

Vanaf 8 januari starten we weer met het reguliere programma. Hou de berichtgeving van je team in de gaten wanneer jullie weer starten want dit is voor iedere leeftijdsgroep anders. Namens het bestuur danken we jullie voor een mooie eerst helft van het seizoen en wij kijken al uit naar de “tweede helft”. Wij wensen we jullie gezegende kerstdagen en een mooi (veilig) uiteinde.

Bestuur