In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Demi Nieuwenhuisen: Woman of the Match bij Jong Sparta – Jodan Boys VR1

 

Jodan Boys VR1 verloor haar laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Jong Sparta. Voor rust scoorde Sparta tweemaal onnodig vanuit Jodan Boys perspectief. Er werden namelijk weinig kansen weggegeven. Na rust leverde Jodan Boys VR1 heel veel strijd en kreeg het de nodige kansen maar werd er slechts 1 keer gescoord.

 

Dat er weinig kansen werden weggegeven had met name te maken met uitstekend verdedigend werk van het hele team. Toch stak Demi er figuurlijk met kop en schouders bovenuit. Zij schakelde de moeilijk te bespelen spits uit en was heel secuur in de passing.

 

Hierdoor is Demi uitverkozen als Woman of the Match

 

Gefeliciteerd Demi!

 

Stand in het Hornes Assurantiën & Administraties Woman of the Match klassement:

 

1) Lisanne

2) Demi

3) Rebekka en Janet