In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na afloop van de wedstrijd vertelde Mo een leuke anekdote uit de wedstrijd. Zijn tegenstander had gevraagd: ‘Mag ik vragen hoe oud u bent?’ Zijn grijze lokken verraden dat hij de twintig is gepasseerd, maar aan zijn spel is dat niet af te lezen. 

De afgelopen weken ging het wat stroef met de ploeg van Erik van Zoest. Mo stond op en nam zijn ploeg bij de hand. Met zijn ervaring weet Mo wat er gevraagd wordt tijdens de wedstrijd. Mo gaat voorop in de strijd en is tactisch en technisch zo sterk dat hij zijn ploeggenoten altijd op de juiste plek weet te zetten. Zaterdag kon niks hem tegenhouden. Na een behoorlijke tik in het begin van de wedstrijd leek het of Mo gewisseld zou moeten worden. De magic spons van Hans en Margareth deden wonderen en Mo kon doorspelen. Zijn goede spel bekroonde hij met een onhoudbare poeier buiten het zestienmetergebied.

Mo jij bent deze week voor de derde keer dit seizoen gekozen tot Van Deth Man of the Match. Van harte gefeliciteerd. Nog veel uitverkiezingen te gaan.

 

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

VV de Meern – Jodan Boys         Milan Harteloh

Jodan Boys – SVL                          Fahim Musaui

Jodan Boys – Roda’46                  Rick Wils

Montfoort SV’19 – Jodan Boys   Geen

Jodan Boys – BFC                        Mo Bellahcen

VV Woudenberg – Jodan Boys Mike Verhagen

Jodan Boys – FC Aalsmeer        Dirk Rietveld

Victoria – Jodan Boys                 Mo Bellahcen