In Nieuws, Uncategorized

PROMOTIE JO17-1

Afgelopen zaterdag is JO17-1 gepromoveerd naar Divisie 5B door thuis met 2-1 te winnen van Sparta AV. Dit in een wedstrijd waar sommige van onze spelers toch wel de druk voelden. Misschien dat dit komt doordat zij de vorige week voor het eerst punten lieten liggen. Onze jongens verdienden deze overwinning. Ze speelden zoals zij dit het hele seizoen al doen, met veel passie, hoge druk en goed voetbal. Gezien het goede spel en de vele kansen had een 6-1 uitslag zeker op zijn plaats geweest.

De ranglijst spreekt voor zich:

10 wedstrijden gespeeld, 27 punten. Ik ben ervan uit dat deze talentvolle groep ook in divisie 5 hoge ogen gaat scoren.

En ook een compliment voor de trainers, Edwin Mostert en Reza Palyama. Dit duo is met hun teams de afgelopen drie jaar drie keer gepromoveerd. En wat belangrijker is, spelers ook nog een beter gemaakt.

Wat is er mooier dan twee keer in één seizoen te promoveren. Ga ervoor mannen!