In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Aanstaande zaterdag speelt Jodan Boys VR1 haar laatste wedstrijd in 2023 bij Jong Sparta.

 

Jong Sparta staat momenteel op de vijfde plaats, 1 positie onder Jodan Boys VR1. Afgelopen zaterdag verloor de Rotterdamse ploeg bij Saestum. Daarvoor werd gewonnen van Berkum en werd er een knap gelijkspel behaald bij het Zwolse Be Quick ’28.

 

Jodan Boys VR1 kwam tot afgelopen zaterdag moeilijk tot scoren. 1 goal in 3 wedstrijden was, zeker gezien het grote aantal kansen, aan de lage kant. Afgelopen zaterdag waren er echter weer 4 voltreffers te noteren. Een 0-1 achterstand tegen Barendrecht VR1 werd nog voor rust omgezet in een 2-1 voorsprong door doelpunten van Lisanne en Dorien. Gelijk na rust scoorde Janet de 3-1 en niet veel later was Lisanne verantwoordelijk voor de 4-1 voorsprong. Deze werd vlak voor tijd bijna teniet gedaan maar uiteindelijk werd er met 4-3 gewonnen.

 

Er zal ook zaterdag weer strijd geleverd moeten worden om drie punten te behalen. De ploegen zitten elkaar aardig op de hielen. Jodan Boys VR1 heeft, net als Reiger Boys VR1 en Saestum VR2, 3 verliespunten minder dan de virtuele koploper Be Quick ’28. Sparta en Klarenbeek hebben weer 3 verliespunten meer dan Jodan Boys VR1. Het is dus een spannende competitie waar de teams aardig aan elkaar gewaagd zijn.

 

De wedstrijd heeft een laat aanvangstijdstip. Er wordt pas om 17.15 uur afgetrapt op Sportcomplex Noorderbocht. Scheidsrechter is de heer Van den Berg.

 

De wedstrijd is ook te volgen via X: @JBVrouwen