In Nieuws

Zowel Raf Wieman (zie foto boven) als Maarten Streef hebben hun eerste wedstrijden gefloten bij de Jodan Boys. Na een interne cursus te hebben gevolgd hebben ze met veel plezier wedstrijden gefloten bij de jeugd van de Jodan Boys. Na een vervolgopleiding zijn ze actief bij wedstrijden van de KNVB.

Raf floot zaterdag 25 november 2023 een wedstrijd tussen Excelsior Maassluis O21 tegen Roda JC O21 en Maarten fluit momenteel in de landelijke competitie eerste klasse of vierde divisie.

Geef je op als scheidsrechter

Heb je ook zin om te fluiten of wil je op basis van de vrijwilligers actie je bijdrage leveren, geef je op! De nood is hoog oftewel elke zaterdag zijn er onvoldoende scheidsrechters om alle wedstrijden te leiden. Zijn er jongens of meisjes geïnteresseerd om ook te gaan fluiten meldt je aan bij de scheidsrechterscommissie van de Jodan Boys. Misschien zit er dan ook wel een carrière in om wedstrijden op een hoger niveau te gaan leiden.

Maarten toont een speler van Wippolder een gele kaart.