In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys speelt zaterdagmiddag de laatste wedstrijd van het jaar 2023. Een jaar waarvan de eerste helft in het teken stond van handhaving in de vierde divisie. Ondanks het vele werk dat werd verzet, bleek handhaving een brug te ver voor onze jongens. Het tweede gedeelte van dit jaar begonnen we met vereend krachten en een aantal nieuwe gezichten in de eerste klasse. De eerste seizoenshelft zit er na dit weekend op. We ontmoetten veel nieuwe ploegen waar we nog niet eerder tegen hadden gespeeld. Jodan Boys kende een wisselvallig begin van de competitie. Tot op heden werd er vijf keer gewonnen vier keer verloren en één keer gelijkgespeeld.

Zaterdag  spelen we tegen een oude bekende, Argon. De ploeg uit Mijdrecht deed lange tijd mee op het hoogste amateurniveau maar speelt nu net als Jodan Boys in de eerste klasse. De ploeg van Aart Jan van Boksel had zich misschien een andere eerste seizoenshelft voorgesteld. Argon bezet op dit moment de laatste plaats en behaalde tot op heden vier punten. Afgelopen zaterdag ging het in de slotfase mis tegen Roda’46. Een zeker lijkend punt werd uit handen gegeven. Gek genoeg werden die eerste vier punten in de eerste twee wedstrijden behaald. Aart Jan van Boksel en zijn ploeg zullen komend weekend op een goede manier afscheid willen nemen van 2023 en komen voor niks minder dan drie punten naar Gouda.

Punten in eigen huis houden

Jodan Boys wist vorige week zaterdag drie punten bij te schrijven tegen VV de Meern. Afgaande op de stand van de ranglijst mocht het idee kunnen opkomen dat dit een abc-tje zou zijn. Niets was minder waar. De Meern had in eigen huis nog niet verloren en Erik van Zoest moest de nodige spelers missen. Hoe lekker is het dan dat er werd gewonnen in de Meern. Jodan Boys zal net als Argon 2023 goed af willen sluiten. Dat wij tegen de hekkensluiter spelen moet bij iedereen de bellen doen rinkelen. Hoe vaak heeft Jodan Boys de rode lantaarndrager wel niet in het zadel geholpen. Onze boys zullen zaterdag weer alles uit de kast moeten halen om de punten in Gouda te houden.

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer A.S. Greveling

Derde helft

Na afloop van de wedstrijd hopen we weer op een gezellig samenzijn met elkaar in onze kantine de Dug-Inn. Vanaf 17.00 uur wordt alles omlijst door de muzikale tonen van zanger Willy Romeijn. Daar wil je echt bij zijn.

FORZA Jodan Boys

Laten we hopen dat onze mannen zaterdag het weer weten te vinden.