In Nieuws Vrouwen

De wedstrijd ging van start. Jodan boys kwam op een mooie 1-0 voorstand totdat de scheidsrechter met de grens ging overleggen, en hij het doelpunt uiteindelijk affloot vanwege hands. Richting de eind van het 1ste helft scoorde de dames van Meern VR2 een doelpunt waardoor Jodan boys VR2 achter kwam. De rust was begonnen en in de kleedkamer hadden we een paar tactieken besproken hoe we meer tot scoren kwamen. Het 2de helft ging van start waarbij Khadija uit een prachtige corner van Baye de 1-1 maakte. Het ging er fel aan toe in het 2de helft. De dames van de Meern kregen een corner waarbij er een eigendoelpunt viel, 1-2 achter. Er werd veel gepraat in het veld en de dames van  Jodan boys VR2 had de enorme doorzettingsvermogen om te winnen. Baye kreeg een trap tegen haar hoofd in het 16 meter gebied waarbij een penalty volgde! Maaike schoot de penalty heel rustig en mooi in het hoekje waarbij de stand 2-2 werd. Het ging nu hard tegen hard en in de laatste 10 minuten scoorde Maaike haar 2de doelpunt, een prachtige kopbal vanuit een vrije trap waarbij het 3-2 werd voor Jodan Boys. De stand bleef 3-2! waarbij de 3 punten op Sportpark Oosterwei bleven.