In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de uitwedstrijd tegen VV de Meern. Jodan Boys ging er vorige week in eigen huis met 1-3 af tegen Zuidvogels terwijl VV de Meern een off-day had in Leusden tegen Roda’46 en met 5-1 verloor. Beide ploegen zullen zaterdag uit zijn op revanche. 

VV de Meern verloor vorige week met duidelijke cijfers. De weken ervoor behaalde de ploeg van Jeroen Hoefste een goed resultaat tegen koploper BFC er werd in Bussum gelijkgespeeld en van  Montfoort SV ’19 werd met 2-1 gewonnen.

Tij keren

De tweede helft van de maand november is niet goed geweest voor Jodan Boys. In Amsterdam werd van DVVA verloren en thuis van Zuidvogels. Tussendoor werd de ploeg van Erik van Zoest ook nog uitgeschakeld voor de beker tegen Forum Sport. Het wordt dus weer eens tijd voor een winstpartij. Aankomende zaterdag zullen we het in de Meern niet cadeau krijgen, verre van. Jodan Boys zal er van het begin moeten staan. Bent u erbij om onze jongens aan te moedigen?

Tot zaterdag.

FORZA Jodan Boys