In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

 

Aanstaande zaterdag speelt Jodan Boys VR1 haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Tegenstander is Barendrecht VR1.

 

De start van de competitie was goed. 2 gelijke spelen en ene winstpartij bij Jong Sparta. Na 2 verliespartijen won het met 2-0 tegen het toen nog ongeslagen Be Quick VR1. Daarna werd er gewonnen bij Berkum VR1 maar was er thuis tegen Saestum VR2 een verlies. Hierdoor staat Barendrecht VR1 op de zesde plek op de ranglijst, één positie onder Jodan Boys VR1.

 

Net als bij Barendrecht VR1 schommelen de resultaten ook bij Jodan Boys VR1. Tegen Saestum VR2 werd erg goed gevoetbald maar wilde de bal er niet in. Een week later was het spel weer matig en werd er verloren. Afgelopen zaterdag tegen Ter Leede VR2 revancheerde Jodan Boys VR1 zichzelf en werd er weer gewonnen.

 

Afgelopen seizoen werd er twee keer tegen Barendrecht VR1 gespeeld. In een oefenwedstrijd was er winst voor de Goudsen. Een paar maanden later stonden beide team in de kwartfinale van de Rijnmond Cup tegenover elkaar. Isabella bracht Jodan Boys in de openingsfase op voorsprong waarna Barendrecht twee keer scoorde en de winst in handen dacht te hebben. Demi scoorde echter in blessuretijd de gelijkmaken waarna de strafschoppen uiteindelijk in het voordeel van Jodan Boys VR1 uitpakte.

 

Kortom: het zal ook nu weer een spannende wedstrijd worden. Er zal om 14.15 uur worden afgetrapt op Sportpark Oosterwei. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter S. Lekatompessy.

 

Pupil van de week is: Minke Kant uit de MO11-1

 

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1

 

De laatste wedstrijd voor de winterstop is op zaterdag 9 december. Dan speelt Jodan Boys VR1 om 17.15 uur uit bij Jong Sparta Rotterdam.