In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zaterdag in eigen huis met 1-3 verloren van Zuidvogels. De ploeg uit Huizen sloeg kort voor rust en kort na rust toe met twee doelpunten. Jodan Boys wist nog wel de aansluitingstreffer op het scorebord te schieten, meer zat er niet in. In de blessuretijd verzliverde Zuidvogels nog een strafschop waardoor de wedstrijd in 1-3 eindigde.

Jodan Boys was uit op revanche na de verloren wedstrijd tegen DVVA in Amsterdam. Yassire Hamdani keerde na lang blessureleed terug in de basis. Zuidvogels opende sterk in de beginfase. Met veel enthousiasme en druk zetten ze de verdediging van Jodan Boys onder druk. Jodan Boys kwam zelf moeilijk in het spel, te meer omdat onze aanvallers afgelopen zaterdag moeite hadden om de bal voorin vast te houden.

Rond de rust

Zuidvogels sloeg rond het rustsignaal twee keer toe. Eén keer voor de pauze en één keer na de rust. Jodan Boys probeerde met veel opportunisme de aansluitingstreffer te maken. Dit lukt via Rick Wils. Jodan Boys had via een mooie vrije trap van Angelo Semil en een scherpe voorzet nog kans op de gelijkmaker, maar helaas gingen die ballen er niet in. In blessuretijd kreeg Zuidvogels nog een penalty die werd benut. Jodan Boys verloor zodoende met 1-3 van Zuidvogels. Al met al ging de ploeg uit Huizen met een terecht overwinning de bus in.

Het is nu zaak voor Jodan Boys om aankomende zaterdag veerkracht te tonen in de uitwedstrijd tegen VV de Meern.