In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Afgelopen zaterdag verloor Jodan Boys VR1 bij Sporting ’70 VR1. De start was hoopgevend maar een dubieus afgekeurde goal, een paar gemiste kansen en een te korte terugspeelbal leidden een onnodige nederlaag in.

 

Hoe het kan dat er tegen Saestum VR2 erg goed werd gespeeld en bij Sporting VR1 zeer matig is een raadsel. In de hoofdklasse zijn er geen gemakkelijke tegenstanders. Dat wordt iedere zaterdag bewezen in de Hoofdklasse waarbij de teams dicht bij elkaar zitten.

 

Daarom zal Jodan Boys VR1 zich willen en moeten revancheren op zichzelf.

 

Ter Leede VR2 heeft tot nu toe een pittig programma gehad waarbij alleen van Stiens VR1 werd gewonnen. Toch moet Ter Leede VR2 niet onderschat worden. Het scoorde in iedere wedstrijd. In de beker ging het vrij makkelijk naar de volgende ronde waarbij het via zondag eersteklasser ADO’20 VR1 in december mag uitkomen tegen Topklasser DTS Ede VR1.

 

Daarbij verloor Jodan Boys VR1 vorig seizoen met 2-1 in Sassenheim en promoveerde Ter Leede VR2 via de nacompetitie mee met Jodan Boys VR1 naar de Hoofdklasse.

 

Almei Tours zal het team o.l.v. Patrick Verwei veilig naar Sportpark Roodemolen willen rijden. Scheidsrechter is de heer H Zehenpfenning en hij zal om 11.30 uur fluiten voor het begin van de wedstrijd.

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1