In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

We ontvangen zaterdag Zuidvogels uit Huizen. De ploeg uit Huizen speelde vorig jaar tot het laatst mee om promotie. Helaas mocht het niet baten. Het moet dit jaar dan maar gebeuren. Net als Jodan Boys kent Zuidvogels een wisselvallig begin van de competitie. Van de zeven duels werden er twee gewonnen en gelijkgespeeld.

Drie wedstrijden gingen verloren. Afgelopen week speelde Zuidvogels gelijk tegen Roda’46. De ploeg van Mark Bakker zal vandaag gebrand zijn op een resultaat in Gouda. Deze week tankte Zuidvogels vertrouwen door zich te plaatsen voor de derde ronde van de districtsbeker ten koste van vierdeklasser Alkmaarsche Boys. In eigen huis werd het 3-1

Jodan Boys kende vorige week een hele troosteloze middag in Amsterdam. Er is al veel over gezegd en geschreven over de omstandigheden dus dan doen we nu niet meer. We zijn in ieder geval blij dat we vandaag in eigen huis spelen. Jodan Boys probeerde het vorige week wel in de hoofdstad maar het lukte simpelweg niet. Een ander verlies dan eerder dit seizoen in Monfoort. Afgelopen dinsdag speelde Jodan Boys net als Zuidvogels voor de beker. Tegen de nummer twee van de eerste klasse C speelde Jodan Boys met name in de eerste helft sterk. Jodan Boys verzuimde  in het eerste bedrijf op een ruimere voorsprong te komen. In de tweede helft meer grip op Jodan Boys en kantelde uiteindelij de wedstrijd. Jodan Boys verloor met 3-2 in Voorburg.

Jodan Boys zal ook vertrouwen putten uit de laatste twee thuiswedstrijden tegen Roda’46 en SVL. Jodan Boys speelde in deze wedstrijden met lef en drang naar voren. De tegenstander hoefde zich geen illusie te maken dat er wat te halen viel in Gouda. Zaterdag gaan we weer proberen omdat zelfde gevoel weer naar boven te krijgen, met de steun van ons eigen publiek.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer . We wensen iedereen zaterdag een sportieve wedstrijd toe.

FORZA Jodan Boys

Mo is er zaterdag gelukkig weer bij na zijn schorsing opgelopen tegen SVL.