Jodan Boys is er niet in geslaagd om de derde ronde van de districtsbeker te bereiken. In de uitwedstrijd tegen Forum Sport werd met 3-2 verloren. Ondanks dat Jodan Boys twee keer op voorsprong kwam trok Forum Sport uiteindelijk aan het langste einde, door in de slotfase nog twee keer toe te slaan.

Forum Sport doet het goed in de eerste klasse C en neemt daar de tweede plaats in. Een geduchte tegenstander dus. Het was duidelijk dat Jodan Boys revanche wilde nemen voor de verliespartij in Amsterdam van afgelopen zaterdag. De Gouwenaars kwamen goed uit de startblokken. Quincy Tavares werd na dertien minuten gestuit in de zestienmeter, waardoor Jodan Boys een penalty kreeg. Rick Wils schoot Jodan Boys vanaf elfmeter op voorsprong. Jodan Boys speelde goed in de eerste helft en had verder afstand moeten nemen van Forum Sport, maar verzuimde om de kansen om te zetten in doelpunten.

Rollen omgedraaid.

In de tweede helft een sterker Forum Sport dat ietwat gelukkig langszij kwam. Yassire scoorde ongelukkig in eigen doel. Ruim tien minuten voor tijd leek Jodan Boys de wedstrijd toch nog naar zich toe te trekken. Roald Heerkens kopte uit een corner van Milan Harteloh hard de 1-2 binnen. Helaas ging het toch nog mis voor Jodan Boys. In de absolute slotfase wist Forum Sport nog twee keer te scoren. Waardoor het een hard gelag was voor Jodan Boys. De ploeg van Erik van Zoest stond uiteindelijk met lege handen. Helaas was het bekeravontuur van Jodan Boys van korte duur.

Aankomende zaterdag moet de ploeg zich weer oprichten om een goed resultaat neer te zetten tegen Zuidvogels. Het spel van de eerste helft gaf zeker veel aanknopingspunten alleen zullen de kansen dan wel omgezet moeten worden in doelpunten.