In Nieuws, Nieuws Jeugd

De verkoop van loten voor de Grote Clubactie 2023 zit er op. Wat hebben we genoten van het enthousiasme en doorzettingsvermogen waarmee veel (jeugd)leden zich hebben ingezet voor het verkopen van loten aan familie en vrienden. De opbrengst gaan we goed besteden. Zoals jullie weten zijn er mooie prijzen voor de beste lotenverkopers. De 20 beste lotenverkopers van onze club staan vermeld in het bijgevoegde bestand. Lotenverkopers die een prijs hebben gewonnen, worden persoonlijk geïnformeerd in de komende week over het moment waarop ze deze kunnen afhalen.

Heb je loten gekocht en wil je weten of je een prijs gewonnen hebt? De trekking vindt plaats op 28 november. Vanaf woensdag 29 november is de uitslag te raadplegen op de site www.clubactie.nl.  Dank aan alle verkopers en kopers!

eindstand-de-grote-clubactie-20-november-2023