In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys boekte afgelopen zaterdag de tweede overwinning op rij. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest en Leroy Brank met 2-0 te sterk voor SVL. Het was een collectieve prestatie, desondanks stak er één man bovenuit en dat was Fahim Musaui.

Een Fahim Musaui in vorm is voor iedere ploeg een gevaarlijk wapen. Fahim liet voor de tweede week op rij zien heel belangrijk te zijn voor het elftal. Toeschouwers komen voor spelers als Fahim naar ons sportpark. Met zijn snelheid en zijn dribbel is Fahim een continue dreiging voor zijn directe tegenstander. Daarnaast valt op dat Fahim ook in het heroveren van de bal een belangrijke rol speelt. Met diverse sprints probeerde hij zaterdag de bal weer in de ploeg te krijgen. Vorige week was Fahim belangrijk met assists. Zaterdag wist hij zelf de 1-0 binnen te schieten. Met een geplaatst schot schoot hij Jodan Boys op een belangrijke voorsprong.

Fahim gefeliciteerd met je uitverkiezing tot van Deth man of the Match. We hopen dit seizoen nog veel van je dribbels te mogen genieten. Klasse man!

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Roda’46                  Rick Wils

Montfoort SV’19 – Jodan Boys   Geen

Jodan Boys – BFC                        Mo Bellahcen

VV Woudenberg – Jodan Boys Mike Verhagen

Jodan Boys – FC Aalsmeer        Dirk Rietveld

Victoria – Jodan Boys                 Mo Bellahcen