In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 vergeet zichzelf te belonen

Jodan Boys VR1 heeft zichzelf tekortgedaan tegen het tweede vrouwenteam van Saestum. Het speelde misschien wel haar beste wedstrijd dit seizoen alleen kon het, ondanks de grote hoeveelheid kansen, niet scoren.

De wedstrijd was aanvankelijk gelijkwaardig. Na een minuut of tien kwamen er in ene paar minuten tijd een aantal kansen. Een vrije trap van Hannelot kwam via het hoofd van Renate bij Lisanne maar de keeper wierp zich er knap voor. Kort daarna kopte Demi uit een hoekschop net over en kon Renate, na diep te zijn gestuurd door Janet, ook het net niet vinden.

Tegen de rust aan was er een ware stormloop op het doel van Seastum VR2. Eerst stuurde Elise Janet diep die met een fraaie actie Renate in stelling bracht. Helaas schoot Renate net over. Kort nadat ze behandeld werd met een hoofdwond kopte Demi ook iets te hoog. In de extra tijd raakte Renate eerst de lat en kort daarna vond diezelfde Renate tweemaal de keepster in de weg.

Ondanks het veldoverwicht, de grote hoeveelheid 100% kansen was de ruststand 0-0

Ook in de tweede helft waren er kansen om de wedstrijd binnen te slepen. Zo kopte Carolien net naast en werd er ook niet uit corners of vrije trappen gescoord.

Het spel stemde tot tevredenheid. Het is echt jammer dat de meiden zichzelf niet hebben beloond met 3 punten.

Het vrouwen 2 team deed goede zaken; in eigen huis won het de wedstrijd tegen het DVSU die voorafgaande aan deze wedstrijd op plek 2 stond.
Na het snel uitvallen van topscorer Khadija liepen de meiden al snel tegen een 2e teleurstelling op. Al in de 17e minuut keek het tegen een 0-1 achterstand aan.
Maar zoals vaker richtte het team zich op en maakte het in de 2e helft het verschil. Door een sterk collectief met heel veel strijd en bij vlagen goed georganiseerd voetbal scoorde Sara twee heel belangrijke goals en wonnen de meiden uiteindelijk met 2-1.Hierdoor staan de meiden momenteel in de top-3 en gaan ze volgende week vol vertrouwen naar koploper Oudewater !