In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Aanstaande zaterdag speelt Jodan Boys VR1 een een thuiswedstrijd tegen Saestum VR2.

 

Sinds het seizoen 2019/2020 speelt het tweede vrouwenteam in de Hoofdklasse nadat het in seizoen 2018/2019 met grote afstand kampioen werd in de eerste klasse. De laatste 2 seizoenen eindigde het op de vierde plaats en ook nu staat Saestum VR2 op plek 4 in de Hoofdklasse met 10 punten uit 6 wedstrijden.

 

Saestum VR2 begon met een 4-1 winst tegen Stiens waarna er 3 wedstrijden niet gewonnen werd. Het verloor met 3-0 bij Reiger Boys, pakte een punt tegen Klarenbeek en verloor vervolgens van BE Quick VR1.

 

Afgelopen twee wedstrijden werden er 6 punten bijgeschreven door overwinningen op Berkum VR1 (2-1) en Sporting ’70 VR1 (1-4 winst)

 

Zowel Saestum VR2 als Jodan Boys VR1 hebben 10 punten verzameld. Jodan Boys VR1 zal dezelfde strijd moeten leveren als tegen Be Quick ’28 VR1 (2-2) en Berkum VR1 (1-3 winst). Alleen dan kan Jodan Boys VR1 het team uit Zeist moeilijk maken.

 

De aftrap van de wedstrijd is om 11.45 uur op Sportpark Oosterwei en scheidsrechter van dienst is mevrouw J. Schreur-Van Ijzerdoorn.

 

Pupil van de week Noa van de Wetering uit de MO11-2

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1