In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

We nemen het Zaterdag op tegen SVL uit Langbroek. Net als uit de kleedkamer van Jodan Boys kwam er uit de kleedkamer van SVL een mooie overwinningsfoto vorige week. In eigen huis was SVL sterker dan Batavia’90 geweest. Met tien man werd een 1-0 voorsprong over de streep getrokken.

Een heuse teamprestatie volgens de aanwezige toeschouwers. Na een mindere start van de competitie heeft SVL de weg omhoog gevonden. Op de eerste speeldag kreeg de ploeg uit Lanbgroek een fikse oorwassing van koploper BFC. Na deze zware nederlaag is SVL stapje voor stapje omhoog geklommen en dit resulteerde zaterdag in de ze mooie driepunter. SVL zal zaterdag dit goede gevoel vast willen houden en de lijn doortrekken tegen Jodan Boys.

Continueren

De mannen van Erik van Zoest zullen deze week ook met een ander gevoel op het trainingsveld hebben gestaan. Na de nederlaag tegen Montfoort SV’19 was de teleurstelling groot en was iedereen het er over eens dat er een goed antwoord moest komen. Dat antwoord kwam er afgelopen zaterdag. De eerste helft was er één om niet snel te vergeten. Jodan Boys haalde een niveau wat lang niet was vertoond. Het gaf Roda’46 geen enekel kans om in de wedstrijd te komen. Aan de bal maakte de Goudse spelers veelal de goede keuzes. Misschien nog wel belangrijker, kansen werden ook omgezet in de doelpunten. Natuurlijk moeten we na één wedstrijd niet gelijk de polonaise inzetten, maar de wedstrijd tegen Roda’46 is er één om zaterdag op voor te borduren. Als er met dezelfde instelling, inzet en idee gevoetbald wordt dan kan het  zomaar een mooie middag worden.

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer C.D. Peetoom