In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys toonde zich afgelopen zaterdag tegen Roda’46 weer een hecht collectief. Met elkaar werd de tegenstander afgejaagd en onder druk gezet. In balbezit liet Jodan Boys een goed niveau zien. De overwinning op Roda’46 was er één van het collectief. 

De afgelopen wedstrijden stond Rick Wils vaak verloren in de punt van de aanval. De aanvoer was gering en Rick kon zich te weinig laten zien. Zaterdag voelde Rick zich als een fis in het overvloedige water. Rick was de hele wedstrijd een goed aanspeelpunt en met zijn fysiek maakte hij het de verdedigers van Roda’46 heel moeilijk. Als je dan ook nog drie keer weet te scoren dan ben je Van Deth Man of the Match.

Rick van harte met deze uitverkiezing en we hopen dat er nog velen mogen volgen.

Van Deth

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Montfoor SV’19 – Jodan Boys   Geen

Jodan Boys – BFC                        Mo Bellahcen

VV Woudenberg – Jodan Boys Mike Verhagen

Jodan Boys – FC Aalsmeer        Dirk Rietveld

Victoria – Jodan Boys                 Mo Bellahcen